• Pentru a trece mai ușor peste primul an cu bebe și a face față cu brio provocărilor apărute în meseria de părinți vă propun un pachet „Primul an de viață impreună” în care aveți la dispoziție medicul 24 h din 24, 7 zile din 7 și beneficiați de examinări clinice lunare care presupun măsurători antropometrice (greutate, lungime, perimetru cranian, perimetrul toracic, fontanela anterioară ,etc), alegerea schemei de vaccinare, sfaturi privind profilaxia rahitismului cu Vitamina D, precum și răspunsuri la toate întrebările și nelămuririle.

    Astfel încât acest Pachet Primul an impreuna vine în sprijinul părinților cu informații despre creșterea și dezvoltarea sugarului, modificările fiziologice din primele săptămâni, schema de vaccinare obligatorie și suplimentară, diversificarea – baza pentru un copil sănătos în anii ce urmează. La toate acestea se adaugă informații despre colici abdominale, apariția primilor dințișori și  desigur neplăcerile generate de aceștia, primele răceli sau prima febră și multe alte probleme care vor face parte din primul an de viață a bebelușului să fie cel mai solicitant, dar în același timp și plin de satisfacții.

    Fiecare întâlnire lunară va fi personalizată în funcție de etapa de dezvoltare a bebelușului. Achiziționând acest pachet, beneficiați de 12 întâlniri cu medicul, de o relație apropiată, caldă, de asistență telefonică și/sau online prin intermediul e-mailului (dr_enachescu@yahoo.com) astfel încât primul an de viață a bebelușului să fie marcat doar de evenimente fericite.

    Durata consultației: 1h

    Pret consultație: 200 RON /lună (se achită lunar sau trimestrial)

    Total: 12 consultații + urgențe