0
0  • 25 IUL. 14
  • 0
  Dr. Diana Enachescu

  Dr. Diana Enachescu

  0
  0  Pasiunea pentru științele umane si dorinta de a ajuta oamenii m-au indrumat catre profesia de medic pe care mi-am asumat-o inca de la inceput. Pe parcursul studiilor, am folosit cunostintele dobindite in studiul pacientilor si al bolilor acestora, imbogatindu-mi constant experienta si ajutandu-i permanent pe cei de langa mine.

   Astfel, am descoperit ca preventia este cel mai bun medicament, iar pentru a asigura ingrijirea si tratamentul afectiunilor primul pas este controlul periodic la medicul de familie.

  Din pasiune si dedicatie pentru cei care au nevoie de ajutor medical, am incercat sa fiu mereu la curent cu cele mai noi tratamente dar si cele mai noi tehnici care contribuie la ameliorarea si vindecarea bolilor. Sunt astfel intr-o continua perfectionare pentru a va darui cele mai bune recomandari medicale care sa vina in sprijinul sanatatii si a starii dumnevaoastra de bine.

  Din punctul meu de vedere,  esenţa medicinei de familie este implicarea si grija pentru pacienti, prin imbinarea cunoștințelor cu flerul medical pentru a stabili diagnosticul corect și ingrijirea pacientilor tinand cont de fiecare detaliu care influenteaza starea de sanatate a acestora.

  Pentru informații suplimentare despre parcursul meu profesional, puteți accesa CV-ul meu aici.

  Leave a reply →

Photostream