Dacă sunteți în căutarea unui Medic de Familie pentru familia dumneavoastră în care să aveți încredere și cu care să vă construiți o relație pe termen lung atunci ați ajuns unde trebuie.

Cabinetul de Medicină de Familie Dr. Diana Enăchescu a fost înființat cu scopul de a oferi fiecărui pacient în parte, într-o încăpere primitoare și o atmosferă călduroasă diagnosticul, tratamentul și sfaturile medicale, acordând timp și atenție pentru a crea o relație pacient-medic de lunga durată bazată pe încredere și profesionalism.

Cabinetul Medical se afla in cadrul Policlinicii Apaca in apropierea cartierelor Drumul Taberei, Cotroceni, Militari, Caminelor Leu din Bucuresti si indeplineste toate standardele Europene avand cele mai performante dotari.

Înscrierea la un Medic de Familie reprezintă principala modalitate de prevenție și monitorizare a stării de sănătate. Medicului de familie coordoneaza ingrijirile medicale de care are nevoie pacientul, avand la dispozitie servicii de laborator, investigații funcționale și consultații de specialitate în baza trimiterilor CAS oferite pacienților.

Motto-ul Nostru:

Sănatatea este o comoară pe care puţini știu să o preţuiască, deși aproape toţi se nasc cu ea.

-- Hipocrate

 

Echipa Noastra

Vă invităm să faceţi cunoştinţă cu echipa noastră! Prin intermediul acestei pagini puteți afla informaţii utile despre membri echipei noastre. Aceste informaţii vă sunt de folos pentru că atunci când ne veţi vizitaţi personal, să fiţi familiarizați cu personalul medical.

Dr. Diana Enachescu Medic Specialist - Medicina de Familie

Medic Specialist Medicina de FamiliePasiunea pentru științele umane si dorinta de a ajuta oamenii mi-au indrumat pasii catre profesia de medic pe care mi-am asumat-o inca de la inceput. Ulterior mi-am urmat vocatia pentru meseria de doctor si am ales sa devin medic de familie din dorinta de a folosi cunostintele dobandite pe parcursul anilor de studii pentru a obține starea de sănătate a pacienților.

In practica medicala ma ghidez conform principiului ca preventia este cel mai bun medicament, iar pentru a asigura ingrijirea si tratamentul corespunzator al afectiunilor primul pas este un control medical periodic la medicul de familie.

Din pasiune si dedicatie pentru cei care au nevoie de sprijin si ajutor medical, sunt mereu la curent cu cele mai noi tratamente precum si inovatiile in domeniul medical care contribuie la ameliorarea si vindecarea bolilor. Sunt astfel intr-o continua perfectionare pentru a va putea darui cele mai bune recomandari medicale care sa vina in sprijinul sanatatii si a starii dumnevaoastra de bine.

Din punctul meu de vedere, esenţa medicinei de familie este implicarea si grija pentru pacienti, prin imbinarea cunoștințelor cu flerul medical pentru a stabili diagnosticul tinand cont de fiecare detaliu care influenteaza starea de sanatate a pacientului. De aceea in cabinetul medicului de familie este foarte important ca intre pacient – medic sa exista o comunicare permanenta, deschisa si fara jena indiferent de problema.

Asistenta Medicala

Summary
Name
Dr. Diana Enachescu
Website
Job Title
Medic de Familie
Company
Cabinet Medicina de Familie Sector 6