•       O alimentatie sănătoasă în primul an de viață va sta la baza unei fundații solide pentru o dezvoltare armonioasă. Stim ca pe masura ce parintii se apropie de momentul diversificarii, intrebarile deja isi fac loc in legatura cu cea mai buna abordare, cand sa incepi, cu ce alimente sa incepi, cand poti sa-i dai carnita, peste, lapte si multe alte nelamuriri.

        Cursul se bazează pe informații actualizate în consens cu recomandările Societatii Europene de Nutritie și Gastroeneterologie Pediatrică, precum și ale Organizației Mondiale a Sănătății și conține principii și reguli de diversificare corectă a sugarului. La sfârșitul cursului participanții vor primi materiale informative în format electronic conținând rețete și informații despre diversificare.

  Acest curs este conceput in asa fel incat sa gasesti raspuns la toate intrebarile care le preocupa pe mamici iar printre subiectele care vor fi abordate in cadrul acestui curs de diversificare sunt urmatoarele:

   

  1. Principii si reguli diversificare corecta

  2. Principii nutritionale esentiale pentru cresterea si dezvoltarea sugarului

  3. Diversificarea sugarilor in functie de greutate

  4. Alimentatia in situatii speciale precum refluxul gastro-esofagian, dermatita atopica, intoleranta la proteinele din laptele de vaca, gastroeneterocolite, constipatie, alergii alimentare.

  5. Borcanasele din comert – pro/contra ?

  6. Probleme si incidente care pot sa apara in diversificare

  7. Diversificarea si continuarea alimentatiei lactate

  8. Autodiversificarea – avantaje/dezavantaje

  9. Regimuri alimentare pentru bebelusi

  10. Retete pentru sugari

   

  Durata consultatiei:  45-60 min

  Pret Curs Diversificarea Alimentatiei la Sugar: 150 RON